21-07-2016
IMG_3243

Wij kregen goed nieuws, juli 2016: onze plannen voor De Ploeg zijn door Tilburg Akkoord akkoord bevonden. Het was heel feestelijk te horen dat we kunnen gaan doen wat we graag willen: een duurzaam ondersteuningstraject opzetten voor Tilburgse ondernemers. We kennen veel verhalen van ondernemers die behoefte hebben aan een ploeg van andere zelfstandige ondernemers om zich heen om mee te sparren, elkaar vragen voor te leggen, elkaar scherp te houden. Zo’n team gaan we bouwen. Mooi dat er daarnaast ruimte is voor individuele coaching. Voor de starters is er de training op ondernemersvaardigheden. Zo valt er een traject op maat te maken.

Zakelijk groeien. Persoonlijk ondernemerschap ontwikkelen. Een intervisieteam dat blijft.

Vraag je je af of De Ploeg ook iets voor jou is? Lees dan verder op Voor wie is De Ploeg.