21-07-2016
IMG_3234

Super! Nog maar net gestart en nu al aanmeldingen voor De Ploeg! De eerste teamleden zijn bekend: stuk voor stuk bevlogen Tilburgse ondernemers met passie voor hun vak. Zij zoeken contact met De Ploeg omdat zij met andere ondernemers willen sparren over ondernemerskwesties, en om elkaar scherp te houden. Dat kan, bij De Ploeg: in het intervisieteam dat we bouwen en dat na afloop van het traject zelfstandig voortbestaat. De starters onder de aanmeldingen hebben daarnaast behoefte aan training op ondernemersvaardigheden. Geen probleem, doen we ook voor wie dat wil.

Zo staat er nu al het begin van een enthousiaste en gemĂȘleerde groep. Wij hebben er veel zin in om in november met deze ploeg te starten. Wij gaan nu eerst even met vakantie, we zijn in september weer terug. Je kunt je overigens in augustus wel aanmelden. Je aanmelding ontvangen we gewoon, en in september nemen we contact met je op.