IMG_3239

Ondernemer in Tilburg?

Ben je net gestart of ben je dat van plan?

Of ben je al een tijdje bezig en dreig je vast te lopen?

Ploeter je in je eentje en denk je dat dat anders kan?

Ondernemerschap is een groeiproces dat tijd en aandacht vraagt. Als je start met je bedrijf, maar ook als je al een tijdje bezig bent. Daarom is er nu De Ploeg – duurzame ondernemersondersteuning. Een traject dat je helpt zakelijk te groeien en persoonlijk ondernemerschap te ontwikkelen. Uniek is het team-idee: na doorlooptijd van het programma staat er een intervisieteam dat blijft.

De Ploeg is voor Tilburgse ondernemers die willen sparren met andere ondernemers over dagelijkse ondernemerszaken. Waar loop je tegenaan? Hoe krijg je meer zichtbaarheid, meer klanten, hoe zorg je ervoor dat je met plezier blijft ondernemen? Daarnaast is De Ploeg voor ondernemers die behoefte hebben aan persoonlijke coaching. Denk aan persoonlijke belemmerende factoren aanpakken, of zakelijke coaching op maat. En tot slot is De Ploeg er voor ondernemers die hun ondernemersvaardigheden willen aanscherpen.

Zakelijk groeien. Persoonlijk ondernemerschap ontwikkelen. Een intervisieteam dat blijft.

Vraag je je af wie zich precies kan aanmelden bij De Ploeg en hoe dat in z’n werk gaat? Lees dan ook de aanmeldprocedure.