21-07-2016
IMG_3252

Het aantal ondernemers groeit. Ook in Tilburg. Niet voor niets: je hebt een goed product en je hebt de drive om van je onderneming een succes te maken. Toch is het niet altijd makkelijk om het hoofd boven water te houden en energiek met je bedrijf bezig te zijn én te blijven. De markt is druk, opdrachten krijgen gaat niet vanzelf en ondernemen blijkt in de praktijk best een eenzaam beroep te zijn. Ondernemer worden is ook niet altijd meer een bewuste keus, maar steeds vaker uit nood geboren.

Ondernemerschap is een groeiproces dat tijd en aandacht vraagt. Als je start met je bedrijf, maar ook als je al een tijdje bezig bent. Daarom is er nu De Ploeg – duurzame ondernemersondersteuning. Een traject dat je helpt zakelijk te groeien en persoonlijk ondernemerschap te ontwikkelen. Uniek is het team-idee: na doorlooptijd van het programma staat er een intervisieteam dat blijft.

Zakelijk groeien. Persoonlijk ondernemerschap ontwikkelen. Een intervisieteam dat blijft.

Vraag je je af of De Ploeg ook iets voor jou is? Lees dan verder op Voor wie is De Ploeg.