13-04-2017
doorgaan

Goed nieuws! De Ploeg gaat door en je kunt je daarvoor aanmelden! In oktober 2017 komt er weer een team van twaalf Tilburgse ondernemers om een half jaar met elkaar op te trekken. Doel is zakelijk en persoonlijk te groeien, en na doorloop van het traject als zelfstandig intervisieteam door te gaan.

Dat is prachtig gelukt in de eerste Ploeg: de deelnemers hebben hun businessmodellen onder de loep genomen, aangepast wat nodig bleek en actie ondernomen.  Het team komt inmiddels los van ons samen in hun ‘Ploeg-extra-bijeenkomsten’, waarbij zij zelfstandig hun ondernemersvragen aan elkaar voorleggen en met bruikbare input huiswaarts gaan.

Wil je ook in De Ploeg? Dat kan! Op onze website staat het programma, de voorwaarden voor deelname, tarieven en veel meer. Vragen? Aanmelden? Komt u maar!