team ploeg 2016 lowres

Het afgelopen half jaar runden we met veel werkplezier De Ploeg. Het bleek een traject met impact. De hoogste tijd te laten zien wat deze eerste editie van De Ploeg 2016 de deelnemers heeft gebracht. Zij volgden een training ondernemersvaardigheden, namen hun businessmodel onder handen, ieder kreeg individuele coaching en de Ploeg-leden vormden samen een ondernemersteam dat nu zelfstandig intervisie bedrijft. In een reeks nieuwsitems vertellen ze wat ze met De Ploeg bereikt hebben en hoe ze dat ervaren hebben. Dát zijn de Verhalen van De Ploeg.

Bas Bolhuis, fotograaf en deelnemer, maakte van ieder een prachtig open, persoonlijk, krachtig portret.

We wensen je kijk- en leesplezier.

Getriggerd door de Verhalen van De Ploeg? Voor de nieuwe Ploeg 2017 kun je je nu inschrijven!