22-05-2017
annemarie holthausen filmt

Wat een Ploeg-activiteit deze weken! Staan we op 1 juni in de finale van de Jost Starterstrofee. Zijn we nu officieel één van de vier beste startende Tilburgse ondernemingen van 2017. Staan we steeds in de krant (Brabants Dagblad, Tilburgse Koerier). Heeft Anne-Marie Holthausen van Locushaus een prachtige bedrijfsfilm van De Ploeg gemaakt (wat een vakvrouw). En is de finale bereiken aanleiding voor Tilburg University een nieuwsitem over De Ploeg en ondernemerschap op haar website te plaatsen.

Heel fijn, al die aandacht voor het verhaal van De Ploeg Tilburg! Dank aan iedereen die op eigen wijze helpt om De Ploeg nog meer bekendheid te geven. Door onze berichten door te zetten in de social media, door ons te mailen, door ons enthousiasme te delen en te bevestigen.

Hadden we al gezegd dat in oktober een nieuwe Ploeg start en dat je je daar nu al voor kunt aanmelden