13-11-2017
ploeg 2 in ondernemingshuis

We zijn weer gestart! Met een mooi nieuw team dat er zin in heeft van hun eigen bedrijf én van Ploeg 2 een succes te maken. Ieder team is anders. Voorzichtige inschatting: in deze Ploeg lijkt kiezen voor waar je (zakelijke) hart écht ligt een centraal thema. Wij zijn enthousiast over de beweging die bij ieder Ploeglid ontstaat. Daar gaan heldere en stevige zakelijke én persoonlijke groei uit voortkomen!

Na een ontspannen kennismaking tijdens de kick-off loopt nu de training ondernemingsvaardigheden. Waardeproposities worden aangescherpt en ideale klanten onder de loep genomen. Het Business Model Canvas is leidraad, het geeft structuur en inzicht in samenhang en keuzes. In de individuele coaching wordt de boel nog verder opgeschud en uitgewerkt. We vinden het fantastisch om te zien hoe ieder op zijn of haar eigen manier aan de slag gaat. Want dat De Ploeg impact heeft is een ding dat zeker is. Of, zoals een van de deelnemers het zei afgelopen vrijdag:

“De training van vandaag is weer nuttig geweest. Mooi om te merken hoe De Ploeg me aan het denken zet en er inzicht ontstaat. Zo ga ik aan de gang met m’n bedrijf.“

 

Meedoen aan de volgende Ploeg? Voorjaar 2018 starten we met Ploeg 3. Meld je aan!