ploeg2 gebogen over bmc

Ploeg2 loopt nog door tot eind mei, maar de laatste bijeenkomst van de kennis-en-kunde training zit er al weer op. Volgens traditie met een vol programma met presentaties en feedback. Iedereen boog zich over de Businessmodellen van Ploeggenoten. Daarna de bedrijfspresentaties: de gelegenheid om jezelf en je bedrijf over het voetlicht te brengen. Er werden bedrijfsnamen gelanceerd, waardeproposities bijgeschaafd en nieuwe klantgroepen gevonden. Verrassing, bevestiging en ontroering. En bakken feedback. Tot slot een welverdiende lunch met voor elk wat wils in de lounge van het Onderwijshotel van De Rooi Pannen.

Nu op naar 6 maart. Dan presenteert Ploeg2 zich aan Ploeg1 en enkele andere genodigden, een evenement waar we ons erg op verheugen.

Heb je belangstelling voor Ploeg3? Wellicht is 6 maart dan een mooie kans kennis te maken met De Ploeg. Als je ons even belt, bekijken we wat mogelijk is.