21-02-2018
inge koenen

“Richting aan m’n nieuwe onderneming”

Kinderen zijn geboren filosofen en uitvinders. Zonde om die potentie niet te benutten! Ik bedacht De Wereldreddingsbrigade: kinderen helpen organisaties wereldproblemen op te lossen. Denk aan armoede, eenzaamheid, klimaatverandering. Het is een educatieprogramma voor denkers én doeners met oplossingen waar organisaties echt iets aan hebben. De Wereldreddingsbrigade is klaar voor het onderwijs van de toekomst. Het is mijn trots, hierin komt alles samen: ik ben beeldend kunstenaar en docent filosoferen met kinderen. De Ploeg was de stok achter de deur die ik nodig had om richting te geven aan m’n nieuwe onderneming.

Inge Koenen – Atelier Inge Koenen – wereldreddingsbrigade

 

Getriggerd door het verhaal van Inge en de andere deelnemers aan De Ploeg? In mei starten we met een nieuwe Ploeg. Je kunt je daarvoor aanmelden. Als je ons belt of mailt, zoeken we samen uit of De Ploeg bij je past.