21-02-2018
jolanda senne

“Bedrijf concreter en in balans”

Als professional organizer leer ik zelfstandigen opgeruimd ondernemen. Zelfstandigen die vastlopen in de organisatorische kant van hun bedrijf leer ik de regie over hun bedrijf te nemen. Ik kom de boel niet opruimen, maar leer de ondernemer dat zelf te doen. Zo komen ze van rennen, moeten en stressen naar meer rust, meer overzicht en een betere balans tussen werk en privé. De Ploeg helpt me om mijn bedrijfsplannen concreter te maken en beter aan te sluiten op de behoeften van mijn klanten. Zo blijf ik zelf ook ‘bedrijvig in balans’.

Jolanda Senne – Jolanda Senne Professional Organizing

 

Getriggerd door het verhaal van Jolanda en de andere deelnemers aan De Ploeg? In mei starten we met een nieuwe Ploeg. Je kunt je daarvoor aanmelden. Als je ons belt of mailt, zoeken we samen uit of De Ploeg bij je past.