21-02-2018
manouk eenig

Met duidelijk product van start”

Culturele projecten, duurzaamheidsprojecten, educatieve projecten… Kom maar op met die ‘groene’ projecten! Ik plan, organiseer, begeleid, coördineer zo’n project van A tot Z. Als in een project groepen mensen werken, zorg ik er ook voor dat iedereen doet wat-ie moet doen. Denk aan theaterproducties, theaterklassen, educatieve projecten waarbij kunst, cultuur, milieu en duurzaamheid de boventoon voeren. De Ploeg heeft mij rust en overzicht gegeven. Ik heb mijn sterke punten gebundeld, ben gekomen tot een duidelijk product. Ik kan van start met m’n projectburo!

Manouk Eenig – Projectburo Eenig (website under construction)

 

Getriggerd door het verhaal van Manouk en de andere deelnemers aan De Ploeg? In mei starten we met een nieuwe Ploeg. Je kunt je daarvoor aanmelden. Als je ons belt of mailt, zoeken we samen uit of De Ploeg bij je past.