21-02-2018
doorloper

“Een Porsche hoef ik niet…”

Taal is de rode draad in mijn leven. Ik corrigeer en redigeer teksten: boeken, webteksten, verslagen. En ik ontwerp puzzels in alle vormen en maten, themawoordzoekers en nieuwspuzzels bijvoorbeeld. Ik doe beide dingen met plezier, aandacht, accuratesse en een persoonlijke touch. Ik wil een bedrijf waar ik goed van kan leven (een Porsche hoef ik niet 😉) en ik wil nog een andere ondernemersdroom waarmaken: een onlinepuzzelkaartensite. De Ploeg heeft me gestimuleerd om meer en anders te netwerken – en dat steuntje had ik nodig.

Mariëlle Crijns – Puzzelcorner &  tekstcorrectie en redactie

 

Getriggerd door het verhaal van Mariëlle en de andere deelnemers aan De Ploeg? In mei starten we met een nieuwe Ploeg. Je kunt je daarvoor aanmelden. Als je ons belt of mailt, zoeken we samen uit of De Ploeg bij je past.