team ploeg2

Toen wij startten met De Ploeg, hadden we onze dromen. Het punt is dat je niet zeker weet of die uitkomen. Nu, ruim een jaar later, zijn we inderdaad waar we wezen wilden.

Laten we beginnen met dat De Ploeg stáát. Het concept, het programma, het resultaat. Onze Ploegers en hun bedrijven ontwikkelen zich, met succes en werkgeluk tot gevolg. We werden preferred supplier van het UWV, ondernemende klanten kunnen bij ons terecht. We ontvingen (opnieuw) subsidie van Tilburg Akkoord, een donatie van Rabobank Tilburg en enkele ex-Ploegers ploegden een deel van hun subsidie terug in ‘de pot’. Meedoen aan De Ploeg blijft mogelijk voor ondernemers met een krappe beurs. Daarom richten we Stichting De Ploeg Tilburg op, waarover later meer.

En na Ploeg1 volgde natuurlijk Ploeg2. Hun programma is nog niet afgerond, de intervisietraining loopt namelijk nog even door, maar we zijn wel een eind op schot. Op 6 maart zijn hun bedrijfspresentaties, in het bijzijn van Ploeg1 en andere genodigden.

We lanceren de komende weken op Facebook met trots en plezier hun verhalen. Die gaan over hun bedrijven, hun ambities, hun resultaten, hun persoonlijk ondernemerschap, hun ervaringen in De Ploeg. Als je de Facebookpagina van De Ploeg Tilburg volgt, zie je ze allemaal!

Oh ja, niet onbelangrijk: het ‘aanmeldingsseizoen’ voor Ploeg3 is geopend. We starten in mei met een nieuw team van diverse ondernemers. Check onze Ploeg-website, bel ons, maak een afspraak. We spreken je graag.

Sandra Arink & Mathilde van der Pol