victorine kleijkers-ensberg

“Samen betekenisvol ondernemen”

Duurzaam en sociaal rechtvaardig ondernemen en daar eerlijk over communiceren. Als je als organisatie open vertelt over je meerwaarde voor mens, maatschappij en milieu, werpt dat vruchten af. Er is meer binnen bereik dan je denkt. Voor personeel, klanten én de organisatie zelf. Als communicatie-adviseur wil ik werken in de publieke of private sector, voor grote of kleine organisaties. Ik wil vooral impact. De Ploeg brengt mij heel veel. Samen optrekken, breed kijken naar mijn onderneming, wie ik ben als ondernemer en als mens. De Ploeg inspireert, structureert en verbindt.

Victorine Kleijkers-Ensberg – morgen = nu (website under construction)

 

Getriggerd door het verhaal van Victorine en de andere deelnemers aan De Ploeg? In mei starten we met een nieuwe Ploeg. Je kunt je daarvoor aanmelden. Als je ons belt of mailt, zoeken we samen uit of De Ploeg bij je past.