07-03-2018
Ploeg foto 6 maart (smaller) afgeknipt marielle

Wij hadden een feestelijke avond in De Nwe Vorst. De hele Ploeg 2 op het podium, in de zaal deelnemers van Ploeg 1 en een aantal gasten. Voor de ondernemers was de avond een mijlpaal: officieel naar buiten met je kersverse bedrijf, met je nieuwe product of dienst. De Ploeg biedt daarvoor graag een podium. De bedrijfspresentaties werden goed ontvangen, met hier en daar een prettig kritische vraag. Daar houden wij wel van. Ook werd op deze avond de nieuwe Ploeg-krant gelanceerd. Met een bos bloemen en nog een drankje aan de bar was het Ploeg-feestje compleet.

Had je er ook wel willen staan? Ga je starten, zoek je nieuwe richting voor je bedrijf, en wil je een sterke groep ondernemers om je heen? Geef je dan nu op voor de nieuwe Ploeg, die in mei begint. Opnieuw met inkomensafhankelijke tarieven!