IMG_5376

Een mijlpaal! Afgelopen week tekenden we in het bijzijn van de notaris de statuten van onze stichting. En daarmee is Stichting De Ploeg Tilburg een feit. We zijn blij met en trots op onze Raad van Toezicht: Lia van Galen (directeur Actief Zorg) en Neeltje Huvenaars (eigenaar Raad & Respons) en Gief van Schijndel (directeur Prins Heerlijk). Ze houden ons scherp, beheren de stichtingspot en stimuleren ons van De Ploeg een structurele voorziening te maken die niet meer weg te denken is uit onze stad.

Tilburg Akkoord en Rabobank Tilburg e.o. dragen bij aan de subsidiepot. Oud-ploegers ploegen na doorlopen van het programma ook terug: zij storten hun subsidie geheel of gedeeltelijk terug in de subsidiepot. Zou houden we onze inkomensafhankelijke tarieven (bedoeld voor ondernemers met een (tijdelijk) krappe beurs) mogelijk.

Doelen van De Ploeg blijven: zakelijke groei, persoonlijk ondernemerschap en een intervisieteam dat blijft. We werken steeds met een divers team van ondernemers uit Tilburg en omstreken. Startende of meer ervaren ondernemers die zich in het gedachtengoed van De Ploeg herkennen en zich eraan willen verbinden kunnen een subsidie-aanvraag doen. Meld je daarvoor bij ons!

In mei starten we met een nieuw team.