08-11-2018
low res ploeg3-03158-4 bernardina

“Lastige dingen tóch doen”

Ik maak korte, krachtige films met een boodschap. Er zijn meer filmmakers, maar mijn achtergrond maakt het verschil. Ik ben een journalist die een goed verhaal in beeld vertaalt. Voor bedrijven met een sociaal verhaal vat ik hun boodschap in een korte film. Mensen met beelden echt raken en inspireren, daar gaat het om. In De Ploeg maakte ik afspraken met mezelf. Daardoor ging ik tóch netwerken, een kernactiviteit die ik best lastig vind. En het is mij gelukt, mijn netwerk is nu een stuk groter.

www.nodocs.biz

Getriggerd door het verhaal van Bernardina en andere deelnemers aan De Ploeg? In februari 2019 starten we met Ploeg 4. Je kunt meedoen tegen inkomensafhankelijk tarief. Als je ons belt of mailt, zoeken we samen uit of De Ploeg bij je past.