08-11-2018
low res ploeg3-03044-4 cynthia

“Concreter bedrijfsplan, heldere focus”

Al jaren verbaas ik me over de onpersoonlijke benadering en slechte service in horeca en detailhandel. Vanuit die persoonlijke drijfveer heb ik Impressief opgezet. Klantbeleving en gastvrijheid weer op de kaart zetten! Trainingen voor groepen, 1-op-1 coaching: het is altijd maatwerk. Ervoor zorgen dat elke klant met een brede lach de deur uitgaat, én graag weer terugkomt! De Ploeg heeft mij enorm geholpen om mijn bedrijfsplan helder, duidelijk en concreet te maken.

www.impressief.com

Getriggerd door het verhaal van Cynthia en andere deelnemers aan De Ploeg? In februari 2019 starten we met Ploeg 4. Je kunt meedoen tegen inkomensafhankelijk tarief. Als je ons belt of mailt, zoeken we samen uit of De Ploeg bij je past.