08-11-2018
low res ploeg3-03308 Debby

“Met safe gevoel ondernemen”

Veilige werkomgeving,  doordacht crisismanagement en solide risicobeheersing. Als veiligheidsdeskundige help ik bedrijven hun veiligheidsbeleid tot in de puntjes in orde te hebben. Ik werk graag samen, op de vloer en met andere professionals. In De Ploeg zocht ik uit hoe werken als zzp’er voor mijzelf veilig blijft. Ik treed nu zekerder over mezelf naar buiten, weet beter wat wel en niet bij mij past en netwerk met meer focus. Met opdrachten als resultaat is dat een safe gevoel. Over 5 jaar? Dan traint Bijker Safety jonge veiligheidsprofessionals.

 dv.bijker@outlook.com

Getriggerd door het verhaal van Debby en andere deelnemers aan De Ploeg? In februari 2019 starten we met Ploeg 4. Je kunt meedoen tegen inkomensafhankelijk tarief. Als je ons belt of mailt, zoeken we samen uit of De Ploeg bij je past.