low res ploeg3-03259-4 IngerMarlies

“Groter denken”

Ik begeleid vrouwen bij hun terugkeer naar hun wortels en wijsheid. Terug naar wie zij werkelijk zijn, en help hen te leven vanuit hun hart. Dat doe ik vanuit oeroude kennis en wijsheid, verhalen en mythen, historie, diepwerkende rituelen, creativiteit en humor. In mijn Ploeg-traject kon ik groter denken en een aantal zakelijke weerstanden overwinnen. Aan enthousiasme, gedrevenheid en daadkracht geen gebrek. Ik heb gekozen en focus aangebracht in mijn Huis voor Vrouw en Wijsheid. Tarieven aangepast. Mijn bedrijf staat stevig en ik ook.

www.ingermarliesleeuwenburgh.nl

Getriggerd door het verhaal van IngerMarlies en andere deelnemers aan De Ploeg? In februari 2019 starten we met Ploeg 4. Je kunt meedoen tegen inkomensafhankelijk tarief. Als je ons belt of mailt, zoeken we samen uit of De Ploeg bij je past.