08-11-2018
low res ploeg3-03339-4 Patrick

“Je shit is de mest van je toekomst”

Je waardepropositie is het belangrijkste fundament onder je bedrijf. Daarom moet je als ondernemer zelf ook kleur bekennen. In De Ploeg kreeg ik mijn eigen “waarde” als ondernemer en als mens nog helderder. Een bedrijfsomslag was het gevolg. Ik help nu mensen die zijn weggedreven van hun kern en hun diepere verlangens. Niet meer vastzitten, jezelf beperken of steeds tegen dezelfde dingen aanlopen. Door ruimte, rust en focus te creëren stimuleer ik hun eigen transformatiekracht. Dan wordt veranderen makkelijker en leuker. Dat doe ik door lichaamsgericht werken en coaching.

www.hip-vandinter.nl

 

Getriggerd door het verhaal van Patrick en andere deelnemers aan De Ploeg? In februari 2019 starten we met Ploeg 4. Je kunt meedoen tegen inkomensafhankelijk tarief. Als je ons belt of mailt, zoeken we samen uit of De Ploeg bij je past.