08-11-2018
low res ploeg3-03183-4 tessa

“Eindelijk van hobby naar bedrijf”

Een baan in loondienst, maar opgeleid als fotograaf en kunstenaar. Ondernemen deed ik erbij als hobby. Dat wilde ik anders en dat is gelukt. Ik ben een fotograaf die zoekt naar een randje. Het resultaat is nog steeds die mooie foto, maar dan wel anders en eigenzinnig. Zakelijke foto’s met eigenheid. Trouwjurken en -pakken besmeuren, ik fotografeer jullie duel. Of je wordt je eigen kunstwerk in mijn Op de huid-schilderij-beleving. Om te ondernemen had ik focus nodig. Door De Ploeg blijf ik bij de les. Eindelijk m’n eigenzinnige bedrijf in de markt gezet.

www.tessapersijn.nl

Getriggerd door het verhaal van Tessa en andere deelnemers aan De Ploeg? In februari 2019 starten we met Ploeg 4. Je kunt meedoen tegen inkomensafhankelijk tarief. Als je ons belt of mailt, zoeken we samen uit of De Ploeg bij je past.