boxed
border
https://deploegtilburg.nl/wp-content/themes/anya-installable/
https://deploegtilburg.nl/
#009A93
style4

Trainers

Wie zijn wij?

De Ploeg is ontwikkeld door Mathilde van der Pol en Sandra Arink. Samen vormen wij De Co-operatie. Je zult ons ervaren als onderzoekend en opmerkzaam, en we nemen geen blad voor de mond. We zijn wars van jargon en status. Ons werkplezier zit in open en eerlijk samenwerken met elkaar én met onze klanten. Ons motto is niet voor niets: werken aan je werkgeluk maakt je gelukkig in je werk. Wij hebben in 2014 onze krachten gebundeld. We verbinden de praktijk met de theorie en combineren een zakelijke insteek met persoonlijke aandacht. We zijn wars van jargon en status, en we staan voor open en eerlijk samenwerken. Met elkaar, en met onze klanten.

Een speciaal project

In 2016 bedachten we De Ploeg. We zagen al langer dat niet alle ondernemers zich thuisvoelen in de reguliere zakelijke netwerken en de ‘harde’ businesscoaching. Door onze expertises en eigen ervaringen te combineren ontstond een mooi plan. Bij Tilburg Akkoord werd dat plan goed ontvangen, met name vanwege de combinatie van zakelijke en persoonlijke insteek en het idee dat diversiteit in een groep allen verder brengt. We zijn in oktober 2016 gestart met een volle eerste Ploeg. De uitdaging om De Ploeg voor ondernemers met een ruime én krappe beurs mogelijk te maken hebben we aangenomen. De zakelijke uitwerking daarvan zie je terug in het verdienmodel dat onder De Ploeg ligt: we hanteren verschillende inkomensafhankelijke tarieven en gaan uit van draagkracht, solidariteit en wederkerigheid. Geslaagde Tilburgse ondernemers of ondernemingen met een sociaal hart nodigen we uit contact met ons op te nemen. We komen graag op de koffie om ons enthousiasme over De Ploeg te delen. Wie weet mondt dat uit in sponsoring van een plaats in De Ploeg.

Over Sandra Arink

Mensen verder helpen in hun werkzame leven, zodat ze met plezier en voldoening hun werk doen. Dat is waar ik voor ga, dat is m’n vak. Of je nu in loondienst werkt, in een team functioneert of als ondernemer je brood verdient: van uitzoeken wat je drijft en regie voeren op je loopbaan wordt uiteindelijk iedereen gelukkiger. Het zorgt ervoor dat je ook in de toekomst een leidraad hebt, een handvat dat je kunt blijven gebruiken. Praktische toepasbaarheid, vertrouwen en humor zijn belangrijke ingrediënten van mijn persoonlijke adviesstijl. Ik stuur aan op kwaliteiten en vaardigheden kennen en benutten. Daardoor voelen mensen zich gezien en durven ze uit hun comfortzone te stappen, gesterkt en met vertrouwen komen ze in beweging. Mijn HR-achtergrond en bedrijfsmatige blik zorgt daarbij voor een realistische en pragmatisch aanpak. Dat levert dat mijn klanten bruikbare inzichten en concrete verandering op. Ik ben Tilburgs ondernemer sinds 2011. In eerste instantie vanuit mijn bedrijf KommonSens, sinds 2014 werk ik samen met Mathilde van der Pol in onze maatschap De Co-operatie.

Over Mathilde van der Pol

Werk en persoonlijkheid grijpen op elkaar in, of je nu als ondernemer de kost verdient, in loondienst werkt of gezamenlijk in een team functioneert. De wisselwerking tussen werk en persoonlijkheid kan het beste uit jezelf naar boven halen. Wie zichzelf goed kent, weet beter wat nodig is om succesvol én gelukkig te zijn in werk. Op basis van zelfkennis kun je ook bijleren en jezelf verder ontwikkelen op de manier die jou voor ogen staat.  Goed kijken & luisteren, de vinger op de zere plek leggen en (samen) bouwen tot het klopt. Zo laat ik mensen en organisaties leren en vernieuwen. In mijn aanpak zit steevast persoonlijke aandacht, eerlijkheid en humor. Het levert klanten bereidheid en vertrouwen op om met de opgedane inzichten concreet te veranderen. Ik ben Tilburgs ondernemer sinds 2012. In eerste instantie vanuit mijn bedrijf Brood Coaching, sinds 2014 werk ik samen met Sandra Arink in onze maatschap De Co-operatie.

paged
Loading posts...
link_magnifier
#F0D400
off
fadeInDown
loading
#F0D400
off
Terug