boxed
border
https://deploegtilburg.nl/wp-content/themes/anya-installable/
https://deploegtilburg.nl/
#009A93
style4

Stichting De Ploeg Tilburg

logo stichting de ploeg tilburg

 

 

 

 

 

Stichting De Ploeg Tilburg spant zich voor arbeidsparticipatie en economische onafhankelijkheid van ondernemers in de regio Midden-Brabant. De stichting heeft een Raad van Toezicht. Daarin zitten:

Lia van Galen (directeur Actief Zorg)

Neeltje Huvenaars (eigenaar Raad & Respons)

Gief van Schijndel (directeur Prins Heerlijk).

Ze beheren het stichtingsbudget en zetten samen met ons als bestuur stevige lijnen uit om van De Ploeg Tilburg een structurele voorziening te maken die niet meer weg te denken is uit onze stad.

De Stichting ontvangt op verschillende manieren bijdragen. Er zijn Tilburgse ondernemingen die het gedachtegoed van De Ploeg Tilburg een warm hart toedragen. Zij doneren bedragen in de stichtingspot of helpen door zonder kosten locatie of materiaal beschikbaar te stellen. De Stichting ontvangt ook subsidie van landelijke subsidieverstrekkers.

Daarnaast vullen ex-Ploegers de stichtingspot ook. Wie subsidie ontvangt voor een Ploeg-traject, onderschrijft daarmee ook onze visie op wederkerigheid. Je kunt (tijdens of na De Ploeg) ‘terugploegen’. Dat kan geheel of gedeeltelijk, en is altijd vrijwillig en naar vermogen. Zo scheppen ex-Ploegers weer mogelijkheden voor nieuwe Ploegers met een (tijdelijk) krappe beurs.

Het is dus mogelijk om via Stichting De Ploeg Tilburg een subsidie te ontvangen, waarmee je tegen gereduceerd tarief aan het programma van De Ploeg kunt meedoen. Kijk daarvoor op betalen wat je kunt

paged
Loading posts...
link_magnifier
#F0D400
off
fadeInDown
loading
#F0D400
off
Terug