boxed
border
https://deploegtilburg.nl/wp-content/themes/anya-installable/
https://deploegtilburg.nl/
#009A93
style4

Voor wie

De Ploeg is er voor iedere ondernemer… en ook weer niet! Dat leggen we uit!

De Ploeg is er voor iedere ondernemer

De fase waarin je als ondernemer zit maakt voor ons niet uit. Je bent welkom als je starter of ervaren bent en ook als je nog geen bedrijfsstart hebt gemaakt, maar daar wel plannen voor hebt.

  • Bijna-starters willen graag een eigen bedrijf maar zijn nog niet gestart. Waar begin je? Wat is echt belangrijk? Zij willen hun bedrijf zo opzetten dat het goede kans van slagen heeft. Eerst alles uitzoeken, dan pas echt doen, hoor je ze denken… Sommigen twijfelen of ze wel een ‘echte ondernemer’ zijn. Andere bijna-starters vinden het een veilig gevoel dat er busninesscoaches en een groep van ervaringsdeskundigen meekijkt naar hun plannen.
  • Ondernemers die nét gestart zijn hebben werkenergie voor tien. Ze willen van hun onderneming een succes maken, zijn ambitieus en gemotiveerd. Soms hebben ze een vliegende start en komt er onverwacht veel op ze af. Soms lukt het niet meteen om klanten te vinden en duurt dat langer dan ze gehoopt hadden. In De Ploeg willen deze ondernemers focus en overzicht vinden. Ze willen ook steun en stimulans van een groep om zakelijk en persoonlijk te blijven groeien.
  • Ervaren ondernemers doen in hun ondernemerschap soms zakelijke en persoonlijke ervaring op die het gewenst maakt opnieuw naar hun bedrijf te kijken. Last van de crisis, een life-event of nog een andere ondernemersdroom willen waarmaken. Voor een zzp-er is alleen dan maar alleen… Ervaren ondernemers zoeken in De Ploeg een groep die fris en vers meekijkt en een vriendelijke stok achter de deur om in de drukte van het ondernemerschap toch bedrijfsstappen te zetten.

En De Ploeg is ook niet voor iedere ondernemer…

Ondernemers zijn er in vele soorten en maten. Er zijn nu eenmaal verschillen. Neem starters en ervaren ondernemers. De een kan vanuit onervarenheid verrassend fris tegen een ondernemerskwestie aankijken. De ander kan jarenlange ervaring benutten. Dat kan voor beiden zowel kracht als valkuil zijn. En zo zijn er meer verschillen in De Ploeg. Verschillende branches, alle leeftijden: het kan in De Ploeg. Een yogadocent kijkt anders dan een belastingadviseur, een 26-jarige anders dan een 62-jarige.

Het is onze missie om alle soorten ondernemers op hun eigen manier, met werkplezier en met voldoende inkomen, te kunnen laten ondernemen. Die verschillen zijn waardevol, we benutten ze ten volle in De Ploeg.

De verschillen tussen de ondernemers zie je ook terug in verschillen op economisch vlak. Niet iedere ondernemer heeft bij deelname evenveel te besteden. In De Ploeg staan we voor draagkracht, solidariteit en wederkerigheid. We hanteren daarom verschillende tarieven.

Iedere deelnemer spreken we uitgebreid en persoonlijk. Een kaartje kopen voor de Ploeg kan niet, wij selecteren. We bekijken of je de diversiteitsgedachte achter De Ploeg begrijpt en ondersteunt. Ook zullen we toetsen of je vanuit wederkerigheid kunt deelnemen. Onder De Ploeg ligt een sociaal verdienmodel. Als je bereid bent je bijdrage daaraan te leveren, pas je in De Ploeg.

 

 

paged
Loading posts...
link_magnifier
#F0D400
off
fadeInDown
loading
#F0D400
off
Terug